Novice
Zotkini talenti – natečaj Natisni E-pošta
petek, 25. januar 2013
Za slovesno razglasitev rezultatov državnih tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS), ki so jo poimenovali ZOTKINI TALENTI in bo predvidoma potekala v nedeljo, 9. junija 2013, v Ljubljani, iščejo nastopajoče (osnovnošolce in osnovnošolke oziroma srednješolce in srednješolke), ki bodo imeli priložnost pokazati svoj talent. Vsi pevci in pevke, plesalci in plesalke, igralci in igralke torej POZOR! Sodeluješ lahko na natečaju in morebiti boš prav ti na končnem seznamu nastopajočih na slovesni prireditvi. V lanskem šolskem letu smo med drugim gostili Boštjana Gorenca - Pižamo, raperja Trkaja, na odru pa se nam je pridružila tudi lanskoletna izbranka na natečaju Sabrina Zavšek.

Tvoje predloge oziroma posnetke pričakujemo najkasneje do 15. februarja 2013. Vse dodatne informacije o natečaju pa so na voljo v prilogi (prijavnica iz izjava za natečaj).
 
 
Preberite več...
 
Izvedena prva delavnica projekta Alpa Natisni E-pošta
četrtek, 17. januar 2013
V okviru projekta »Sonaravno upravljanje planin na varovanih območjih – ALPA« je bila sredi januarja 2013 v Zrečah izvedena prva strokovna delavnica za pripravo nastavkov turističnih produktov in storitev območja pohorskih planj.

Udeležencem delavnice so bile uvodoma predstavljene aktivnosti projekta Alpa, prepoznavali so obstoječe trajnostne turistične produkte in storitve, izvedli so SWOT analizo razvoja in trženja produktov in storitev s pohorskih planj, predstavljene so jim bile Smernice za razvoj in kvaliteto turističnih produktov in storitev ter vizija razvoja in trženja produktov in storitev s pohorskih planj. Rezultat delavnice je razvoj in nadgradnja 3-5 lokalnih produktov iz pašnih planin in 2 kakovostnih in trajnostnih turističnih storitev.

V mesecu januarju bosta organizirani še dve delavnici in sicer v Občini Mislinja in Občina Lovrenc na Pohorju. Na zaključni delavnici, ki bo v maju 2013 bodo vzpostavljene produkcijske verige za produkte in storitve ter njihovo trženje s pomočjo obstoječih koordinatorjev v območju. Tako bo nastala osnova za »Akcijski načrt za kvalitetne turistične produkte in storitve na območju Pohorja«.

Skupina Alpa

Preberite več...
 
7. ŠTEVILKA OBČINSKEGA GLASILA POHORSKO SRCE Natisni E-pošta
četrtek, 10. januar 2013
Izšla je 7. številka javnega občinskega glasila Pohorsko srce. V njej objavljamo aktivnosti za uresničevanje vizije in strategije razvoja Občine Zreče.
Predstavljena je Krajevna skupnost Zreče, kjer boste lahko ob branju obudili spomin na praznovanje ob 25 letnici mesta Zreče in na praznovanje ob razglasitvi mesta Zreče leta 1987.
V osrednjem intervjuju predstavljamo domačinko Sašo Kotnik, udeleženko paraolimpijskih iger v Londonu leta 2012. To in še več preberite v 7. številki Pohorskega srca.
Preberite več...
 
Županovo voščilo Natisni E-pošta
sobota, 22. december 2012
Spoštovani občanke in občani!

Božični prazniki so tisti dnevi v letu,
v katerih kljub današnji neusmiljeni naglici
le najdemo nekaj časa zase in za svoje najbližje. To so dnevi, prežeti z nekim posebnim čarom,
ki nas združuje in v nas vzbuja pozitivne misli in hotenja.
So idealna priložnost, da poiščemo svoj mir, ki bo odseval v medsebojnem spoštovanju, iskrenosti in prijateljstvu.

Mirne božične praznike želim tudi  občankam in občanom sosednjih občin.

Vsem državljankam in državljanom pa voščim tudi ponosen dan samostojnosti in enotnosti!

mag. Boris Podvršnik
župan Občine Zreče

Preberite več...
 
Voščilo župana Natisni E-pošta
sobota, 22. december 2012
Spoštovani občanke in občani Občine Zreče!

Prihaja najlepši čas v letu …Med dvema trenutkoma se nenadoma odpro vrata v nov čas.

Jutrišnji čas pripada tistim, ki z ustvarjalnostjo gradijo prihodnost, tistim, ki znajo in vedo kaj hočejo, predvsem pa verjamejo v to, kar delajo.

Z željo, da se z optimizmom zazremo v prihodnost in s pozitivnimi pričakovanji  pričakamo izzive, ki nam jih bo prineslo naslednje leto ter da nas ob tem združujejo medsebojno sodelovanje in prijateljski odnosi vam želim srečno, zdravo in uspehov polno leto 2013.

Iskrene želje v imenu občine in v svojem imenu izrekam tudi občankam in občanom sosednjih občin.


mag. Boris Podvršnik
župan Občine Zreče

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 9 od 52