Nova platforma projekta NATREG Natisni E-pošta
petek, 04. februar 2011
V okviru projekta NATREG smo že v letu 2009 začeli sklop različnih posvetovanj, delavnic, izobraževanj  in individualnih sestankov, s katerimi želimo doseči soglasje o prihodnjih usmeritvah razvoja Pohorja.

Z vašo pomočjo in udeležbo na naših delavnicah smo naredili nov korak v procesu vključevanja deležnikov in zainteresirane javnosti pri pripravi osnutka Načrta upravljanja pilotnega območja Pohorje. V letu 2010 smo zaključili SWOT analizo, na podlagi elementov vizije, ki smo jih izdelali skupaj z vami, pa smo oblikovali besedilo vizije Pohorje 2030.

Za boljše možnosti sodelovanja deležnikov v procesu izdelave predloga načrta upravljanja pilotnega območja Pohorje smo izdelali platformo Pohorje http://www.natreg.eu/pohorje . Poleg komentiranja gradiva in rezultatov delavnic je bistven del platforme tudi možnost mreženja projektnih idej na Pohorju. Vsak deležnik lahko ob registraciji odda projektno/poslovno idejo, pridobi kontakt nosilcev drugih idej ali pokomentira ideje. S tem si želimo bolj povezati deležnike med seboj in poiskati njihove skupne interese.

Zato vas vljudno naprošamo, da bi na vidnem mestu na vaši spletni strani občine/družbe dodali gumb za dostop do platforme Pohorje. S tem želimo doseči, da bi čim več deležnikov, ki žive oz. delujejo na območju Pohorja, imelo možnost podati svoja mnenja, predloge in projektne/poslovne ideje. Pod aktualno/dogodki/novice (odvisno od vaše spletne strani) lahko pripnete tekst, ki se nahaja v priponki (Dogodki_Natreg.doc), ki dodatno pojasnjuje vsebino platforme projekta NATREG.
 
< Nazaj