Teden MARTINOVIH JEDI
Teden MARTINOVIH JEDI
16. 10. 2017
Jasmina Č. B.
Restavracija Atrij A'la carte, 3214 Zreče
Termini
12.11.2017 ob 00.00
06.11.2017 ob 00.00
07.11.2017 ob 00.00
08.11.2017 ob 00.00
09.11.2017 ob 00.00
10.11.2017 ob 00.00
11.11.2017 ob 00.00
Razvajate svoje brbončice na tednu Martinovih jedi v restavraciji Atrij.
Sestavite svoj 3-hodni meni
Hladne in tople jedi
Gosji karpačo z brusničnim džemom in polnjene suhe slive z gorgonzolo ovite v slanino
Marinirana puranja rulada, črna redkev pomešana s kislo smetano
Kostanjeva juha s suho slanino
Bučna juha s praženimi bučnimi semeni in bučnim oljem
Glavne jedi
Pečena račja prsa s kožico s pomarančnim sokom, mlinci in dušeno rdeče zelje
Polnjena svinjska ribica s domačo klobaso, pečen krompir s smetano in karameliziranim kostanjem, dušeno rdeče zelje
Jesenske krožnik (polnjene bučke in paradižnik z žitaricami, pečen krompir, dušeno rdeče zelje)
Sladice
Hruške z rdečim vinom, čokoladni brownie in lešnikov mousse
Kostanjeva rezina
Dnevna ponudba
Po priporočilu natakarja si lahko, katerokoli od zgornjih jedi izberete kot samostojno jed.
Sestavite svoj 3-hodni meni
Hladne in tople jedi
Gosji karpačo z brusničnim džemom in polnjene suhe slive z gorgonzolo ovite v slanino
Marinirana puranja rulada, črna redkev pomešana s kislo smetano
Kostanjeva juha s suho slanino
Bučna juha s praženimi bučnimi semeni in bučnim oljem
Glavne jedi
Pečena račja prsa s kožico s pomarančnim sokom, mlinci in dušeno rdeče zelje
Polnjena svinjska ribica s domačo klobaso, pečen krompir s smetano in karameliziranim kostanjem, dušeno rdeče zelje
Jesenske krožnik (polnjene bučke in paradižnik z žitaricami, pečen krompir, dušeno rdeče zelje)
Sladice
Hruške z rdečim vinom, čokoladni brownie in lešnikov mousse
Kostanjeva rezina
Dnevna ponudba
Po priporočilu natakarja si lahko, katerokoli od zgornjih jedi izberete kot samostojno jed.