Kulinarični večer s hišnimi mojstri
MENI
marinirana puranja prsa, gorčična pena,
domača piščančja pašteta s hruško, tartufi,
pisan kruh s peteršiljem
renski rizling, polsuho, Zlati grič, Štajerska
***
juha govejega repa z zelenjavnimi rezanci in
govejim ocvrtkom
***
ajdovi ravioli, polnjeni s prekajenim mesom,
hrenova pena, sirov čips
rose, suho, Meum, Štajerska
***
svinjski file iz souwida v ovoju mladih kopriv na omaki sladkega muškata,
ajdov kipnik, ocvrti laski zelene,
pire sladkega krompirja, čemažev ocvrtek
rumeni muškat, polsladko, Kos, Prekmurje
***
slaščičarski zavitek z jabolki, lešnikovim sladoledom in domačo karamelo
izbor chardonnaya, polsladko, Zlati grič, Štajerska
Vino je bilo izbrano s strani Matjaža Kovačiča, sommelierja z zlatim priznanjem z zadnjega GTZ.
CENA MENIJA: 20 €/osebo
CENA VINSKE SPREMLJAVE: 10 €/OSEBO
Glasbena spremljava: Gemaj